Klik for at komme til forsiden
Teater Foredrag Teater Det muntre hjørne
Mine rejseaktiviteter
Fotos
CV

Om mig

Jeg er født den 9. maj 1961 på Østerbro i København. Jeg blev modtaget af mine jyske forældre og to ældre brødre.

Vi flyttede kort efter til Store Magleby, tæt ved Dragør på Amager.

Huset i Dragør
Huset i Store Magleby. Mine forældre drev et frilandsgartneri, samtidig med
at huset fungerede som pensionat, som de også styrede.

Da jeg var 4 år, flyttede familien til Fyn, lidt uden for Marslev Stationsby, hvor vi boede i 5 år.

Huset i Marslev
Møllen, som stedet i Marslev blev kaldt. Forrest ses de store lagerbygninger, hvor frø og korn blev tørret og baggerst til venstre ses stuehuset.

Derefter flyttede vi til Rynkeby (den med æblemosten, juicen og marmeladen). Her opbyggede mine forældre et mindre gartneri.
Efter 10 år i folkeskolen, havde jeg absolut ingen idé om hvad jeg ville lave, så jeg tog 9 måneder på Egmont Højskolen i Hou.
Flyttede tilbage til gartneriet, mens jeg tog studentereksamen på Mulernes Legatskole.

Huset i Rynkeby set fra vejen Huset i Rynkeby set fra marken
Huset i Rynkeby, var en faldefærdig rønne da mine forældre købte det. Sand på gulvet, der hvor jeg senere fik mit værelse og das i gården. Det blev med tiden et skønt og flot sted, hvor jeg om sommeren brugte mange timer ved søen.

I 1983 tog jeg på min første større rejse, som var et halvt år til USA og Canada. Sammen med to venner kørte vi 40.000 km på det Nordamerikanske kontinent.

Da jeg fyldte 25 år, rykkede jeg teltpælene op og flyttede til Trige, en lille by lidt nord for Århus, hvor jeg stadig bor.

Min bolig i Trige
Boligblokkene i Trige.
Området kan blandt andet byde på smukke skovarealer,
som jeg ofte bruger om sommeren.

Jeg begyndte at involvere mig i handicabevægelsen gennem Dansk Handicap Forbund, DHF (dengang Vanføreforeningen) og især i Muskelsvindfonden. Jeg lavede blandt andet gadeteater, kurser og begyndte at holde foredrag.

Jeg er foran Mao statuen på Fudan Uuniversitetet
Jeg er foran den store Mao Zedong statue på Fudan universitetet.

I 1988 begyndte jeg at læse kinesisk sprog og kultur på Århus Universitet. Dette bragte mig til Shanghai et par år senere, hvor jeg studerede et år på Fudan University. Der blev også rig lejlighed til at rejse rundt i det kæmpe rige.

Jeg fortsatte studierne i Danmark i 2-3 år mere, men fik dog aldrig færdiggjort min kandidateksamen.

Jeg blev endnu mere aktiv i Muskelsvindfonden, hvor jeg i mange år var medlem af repræsentantskabet og bestyrelsen. Og var også næstformand i en kort periode.

Jeg har gennem årene holdt utallige foredrag rundt i landet og enkelte gange i udlandet. Emnerne har også været mangfoldige. Jeg kan nævne nogle enkelte, såsom 'at leve et liv med kvalitet', 'det kinesiske køkken', 'et liv med hjælpere 24 timer i døgnet', 'frivilligt arbejde i en organisation', samt forskellige rejseforedrag.

Jeg har de seneste år beskæftiget mig en del med teater. Den seneste forestilling har været soloforestillingen 'Svinemusklen', en debatskabende teaterforestilling om normalitet, accept og respekt.

Jeg bor alene i lejlighed med en lille have. Nyder livet og er vild med at opleve og sanse, hvad der foregår i min nærhed. Måske derfor er jeg vild med at rejse.

Jeg elsker mad (også at lave det), vin, øl og malt whisky (Laphroaig, Caol ila, Lagavulin og Oban er blandt favoritterne).
Jeg går gerne til koncerter og i teatret.

Her er nogle af mine interesser:

  • Samvær med interessante mennesker (især min godeste ven Gert Riis).
  • En snak om livets vigtige emner over et glas vin eller en kop øl.
  • Musik især fra 60’erne og 70’erne (og gerne af den lidt hårde genre).
  • At spille teater.
  • At grine sammen med andre.
  • Film (helst ikke amerikanske romantiske komedier)
  • At lære.
  • At nyde stilheden midt inde i en skov, at stirre ud på det vidtstrakte hav eller at kigge op på stjernehimlens uendelighed.
Klik er for at sende en mail til Dan Brock