Klik for at komme til forsiden
Teater Foredrag Om mig Det muntre hjørne
Rejseberetninger
Artikler og skriverier
Links

Links

I det følgende vil du se en række af links som jeg har haft stor gavn af eller har moret mig meget over - prøv dem.

Filkeforeningen af 1980

www.fa80.dk

Vel nok verdens bedst fungerende forening. Medlemmerne gør et kæmpe stykke arbejde for at udbrede Filkeriet i det ganske land og til hele verden.
Jeg har den store fornøjelse at være formand for denne uovertrufne organisation.

Affe's Aftenband

www.affes.1go.dk

Et band jeg har haft fornøjelsen af at opleve et par gange. De spiller lækker dansemusik indenfor pop og rock. De kan varmt anbefales til din næste fest.
Et band "der sparker røv". Jeg har haft den store fornøjelse at opleve dem live flere gange. Et hårdtarbejdende band. Råt, afsindigt hurtigt og energisk punk rock, når det er bedst.

Søren Solkær Starbird

www.starbird.dk/

En helt fantastisk portræt fotograf. Det er billeder, som fortæller mere end tusind ord. Han har fotograferet al verdens rock musikere.
Desuden er han et dejligt menneske. Jeg var så heldig, at rejse med ham til Taiwan og Filippinerne.

Kulturforeningen Korona

www.koronakultur.dk

Kulturforeningen Korona arbejder på at nedbryde eventuelle grænser mellem handicappede og ikke-handicappede for derved at fremme det kunstneriske og kulturelle samarbejde på tværs af grupper og kulturinstitutioner, professionelle og ikke professionelle.
Jeg har været så heldig, at være med til mange af forenings aktiviteter, hvilket blandt andet kan ses under teater på denne hjemmeside

Gert Riis

www.riisnet.dk

En af mine allerbedste venner. Jeg har tilbragt mange gode timer sammen med Gert over en overdådig og lang middag med udsøgte vine. Mange verdenssituationer er blevet reddet ved en sådan lejlighed.
Gert var manden der overtalte mig til at smide tøjet, og det legendariske Slappendales opstod.
Det var også med ham, at jeg var på min første charterferie.

[Storm*it]

www.stormit.dk

Ole Storm er en af mine gode venner, som uden hvis hjælp, denne hjemmeside aldrig havde set dagens lys.
Jeg deltog i et webdesign kursus, hvor han underviste. Og er altid behjælpelig på en god pædagogisk måde.
Jeg har også tilbragt mange festlge timer i hans selskab, til en god koncert, en film, et teaterstykke eller blot en god middag.

Von Baden

www.vonbaden.dk

Von Baden har leveret de bedste teaterforestillinger jeg har set. De har fået mig til at grine, græde og tænke. Jeg har fået fantastiske oplevelser i selskab med Von Baden, i skæret fra teatrets magiske projektører.

Anders Brink Madsen

www.andersbrinkmadsen.dk
Anders har været hjælper hos mig siden 2001. Desuden er han en del af Teatergruppen Von Baden.
Vi har gennem tiden haft mange snakke om alverdens ting. Han er et positivt menneske, med en stor portion humor og stor indsigt i mange ting.

Dansk Handicap Forbund
DHF

www.dhf-net.dk

Dansk Handicap Forbund arbejder for, at mennesker med handicap får de samme muligheder i samfundet som ikke-handicappede. Målet er at skabe et samfund med lige muligheder for alle.
Det var i denne forening, at jeg fik mine erfaringer med foreningslivet
Jeg havde også de første erfaringer her med gadeteater i forestillingen "Cirkus Fantaspastisk" i 1984.

Muskelsvindfonden

www.muskelsvindfonden.dk

Muskelsvindfonden arbejder på at forbedre forholdene for mennesker med muskelsvind og deres familier.
Jeg har i mange år været aktiv i denne vidtfavnende organisation. Jeg har været deltager på mange kurser. Jeg har været medarrangør af kurser, været oplægsholder ved utallige arrangementer og i perioder deltaget i det politiske liv som repræsentantskabsmedlem, bestyrelsesmedlem og næstformand.
Desuden har jeg været med i foreningens ulandsgruppe, Muskuland siden 1983.
DATS - Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed er foreningen for alle, der beskæftiger sig med teater og drama på amatørbasis.
Jeg har haft den store fornøjelse at deltage i flere teaterfestivaler arrangeret af DATS, hvilket har givet utrolig stor inspiration og energi. Ligeledes har de sommerkurser, jeg har deltaget i på Herning Højskole, været af meget høj kvalitet.

The Internet Movie Database

www.imdb.com

Min absolutte foretrukne hjemmeside, når jeg søger oplysner om film - også danske film. Mange væddemål er blevet afgjort efter et besg her.

Scope

www.scope.dk

En omfattende dansksproget hjemmeside om film. Et godt sted at se efter aktuelle film i biografen og til en filmaften i sofaen. Omfattende anmeldelser - også fra brugere af hjemmesiden.

Entré Scenen

www.entrescenen.dk

Entré Scenen er en åben scene, der ofte har eksperimentelle forestillinger indenfor teater, dans, performance, musikoptræden, stand up, shows, artperformance med mere.
Jeg selv haft fornøjelsen at spille på scenen med Kulturforeningen Koronas forestilling George - The Last To Go af Harold Pinter.

Svalegangen

www.svalegangen.dk

Svalegangen er ofte et besøg værd, hvis det er en stor teateroplevelse du søger. Den har givet mig mange gode oplevelser, der tillige har givet mig noget at tænke på.

allmusic - AMG

www.allmusic.com

Allmusic er en udmærket hjemmeside til at finde oplysninger om musik. Den er dog ikke velegnet til dansk musik.

Alletiders kogebog

www.dk-kogebogen.dk

Alletiders kogebog har alt hvad ganen og maven har brug for. Der er mange søgefunktioner og kategorier. Jeg bruger især denne hjemmeside til vildtopskrifter.
Klik er for at sende en mail til Dan Brock